Food menu
  • Alles
  • Voorgerechten
  • Junior pitmasters
  • Hoofdgerechten
  • Grill & Josper specialiteiten
  • Desserts

Voorgerechten

  • Sliced beef

    12,50

    Runder carpaccio geserveerd met parmezaan, rucola en truffelmayonaise.

  • Boa Buikspek

    12,50

    Stoombroodje geserveerd met buikspek, komkommer, sesam en rode ui.

  • Billy’s New Yorker

    12,50

    Pizza met tomatensaus, pulled pork, uienchutney, creme fraice en bieslook.

  • Vega prei

    12,50

    Zacht gegaarde prei ingerold in zeewier geserveerd met wasabi creme, crunch van wasabi en gebrande sjalot en olie van prei.

  • Broodje Billy Bob

    8,75

    Hap en dip.

  • Mosterdsoep

    8,75

    Geserveerd met gegrild brood en zolderspek.

  • Steak tartaar

    12,50

    Klassiek bereid met creme van eidooier en crunch van aardappel.

  • Salmon

    12,50

    Duo van zalm geserveerd met mosterdzaad, kreeftencrème en sesam.

Junior pitmasters

  • Chickenwings

    12,00

    Gegrilde kippenvleugeltjes geserveerd met patat, appelmoes en een raketje toe.

  • Burger

    12,00

    Gegrilde hamburger op een gegrild broodje geserveerd met patat, appelmoes en een raketje toe.

  • Spareribs

    12,00

    Heerlijke gegrilde rib fingers geserveerd met patat, appelmoes en een raketje toe.

Hoofdgerechten

  • Duitse biefstuk

    22,50

    Geserveerd met gebakken uitjes en een spiegelei.

  • Where is the meat

    22,50

    Vega burger geserveerd met uienchutney.

  • Lady steak

    22,50

    Runderbiefstuk gegrild in onze houtskool X oven.

  • En papillotte

    22,50

    Vis pakketje uit onze X-oven geserveerd met mosterd beure blanc.

  • Billy’s grilled beef burger

    22,50

    100% runderburger die we medium serveren vanuit onze houtskool X oven.

  • Bob’s spies

    22,50

    In yoghurt en billy's kruiden gemarineerde kip geserveerd met sriracha koriander creme.

  • Texas smoked pork ribs

    22,50

    Ribs gekruid in onze huis rub, gegaard in de gravitysmoker, afgelakt met onze eigen BBQ saus.

Grill & Josper specialiteiten

  • Jack’s Tomapork

    28,50

    Varkens rib ingespoten met soya, honing en Jack Daniels.

  • Simmentaler runder ribeye

    28,50

    Dit dubbel doelras heeft een fijne vetmarmering waardoor dit stuk rund botermals is (350gram).

  • Dry aged black angus

    28,50

    Dunne runderlende met been, minimaal 31 dagen droog gerijpt, hierdoor verdampt er minimaal 20% vocht waardoor het vlees een nog intensere smaak krijgt.

  • 9 til 5 billy’s style brisket

    28,50

    Puntborst, het ultime BBQ gerecht van de Amerikanen, een low & slow bereiding vanuit de gravity smoker. Goed hout en tijd is het beste recept voor dit mooie stuk vlees.

  • T-bone steak

    28,50

    Mooie steak bestaand uit een stuk dunne lende en de ossenhaas, medium gegrild (500gram).

  • Road to America

    28,50

    Vanaf 2 pers. Al onze specialiteiten geserveerd op 1 plateau.

Desserts

  • Ijskoffie

    9,00

    Afgetopt met caramel en slagroom.

  • Zomers weckpotje

    9,00

    Panna cotta met fruit en hazelnoot.

  • Bananensplit

    9,00

    Gekarameliseerde banaan met nutella, marshmallow, vanille ijs en slagroom.