Voorgerechten
Sliced beef
€12,50Runder carpaccio geserveerd met parmezaan, rucola en truffelmayonaise.
Boa Buikspek
€12,50Stoombroodje geserveerd met buikspek, komkommer, sesam en rode ui.
Billy’s New Yorker
€12,50Pizza met tomatensaus, pulled pork, uienchutney, creme fraice en bieslook.
Vega prei
€12,50Zacht gegaarde prei ingerold in zeewier geserveerd met wasabi creme, crunch van wasabi en gebrande sjalot en olie van prei.
Broodje Billy Bob
€8,75Hap en dip.
Mosterdsoep
€8,75Geserveerd met gegrild brood en zolderspek.
Steak tartaar
€12,50Klassiek bereid met creme van eidooier en crunch van aardappel.
Salmon
€12,50Duo van zalm geserveerd met mosterdzaad, kreeftencrème en sesam.
Junior pitmasters
Chickenwings
€12,00Gegrilde kippenvleugeltjes geserveerd met patat, appelmoes en een raketje toe.
Burger
€12,00Gegrilde hamburger op een gegrild broodje geserveerd met patat, appelmoes en een raketje toe.
Spareribs
€12,00Heerlijke gegrilde rib fingers geserveerd met patat, appelmoes en een raketje toe.
Hoofdgerechten
Duitse biefstuk
€22,50Geserveerd met gebakken uitjes en een spiegelei.
Where is the meat
€22,50Vega burger geserveerd met uienchutney.
Lady steak
€22,50Runderbiefstuk gegrild in onze houtskool X oven.
En papillotte
€22,50Vis pakketje uit onze X-oven geserveerd met mosterd beure blanc.
Billy’s grilled beef burger
€22,50100% runderburger die we medium serveren vanuit onze houtskool X oven.
Bob’s spies
€22,50In yoghurt en billy's kruiden gemarineerde kip geserveerd met sriracha koriander creme.
Texas smoked pork ribs
€22,50Ribs gekruid in onze huis rub, gegaard in de gravitysmoker, afgelakt met onze eigen BBQ saus.
Grill & Josper specialiteiten
Jack’s Tomapork
€28,50Varkens rib ingespoten met soya, honing en Jack Daniels.
Simmentaler runder ribeye
€28,50Dit dubbel doelras heeft een fijne vetmarmering waardoor dit stuk rund botermals is (350gram).
Dry aged black angus
€28,50Dunne runderlende met been, minimaal 31 dagen droog gerijpt, hierdoor verdampt er minimaal 20% vocht waardoor het vlees een nog intensere smaak krijgt.
9 til 5 billy’s style brisket
€28,50Puntborst, het ultime BBQ gerecht van de Amerikanen, een low & slow bereiding vanuit de gravity smoker. Goed hout en tijd is het beste recept voor dit mooie stuk vlees.
T-bone steak
€28,50Mooie steak bestaand uit een stuk dunne lende en de ossenhaas, medium gegrild (500gram).
Road to America
€28,50Vanaf 2 pers. Al onze specialiteiten geserveerd op 1 plateau.
Desserts
Ijskoffie
€9,00Afgetopt met caramel en slagroom.
Zomers weckpotje
€9,00Panna cotta met fruit en hazelnoot.
Bananensplit
€9,00Gekarameliseerde banaan met nutella, marshmallow, vanille ijs en slagroom.